hey hye.. welcome! ^.^

Sabtu, 24 Mac 2012

Facebook Aku Kena Hack


fuhh lama dah aku x update blog.  blog aku x cntik kan. sbb tuh malas nak tengok.
hurrm, nak cerita nih, first acc facebook aku dah kena hack. mggu lepas. bukan stakat kena hack, dia crack lagi.
ni haaaa-
nmpk kan? siapa x benci? ergghhh, mnymph gilo le weyyy. kalau aku tahu siapa lah yang hack facebook aku tuh kan, nanti aku pegi bunuh dia. sioot jeh.
seminggu mata aku bengkak sebab hal tu.. aku nangis x henti2.
malu nyaa aku pegi skolh hari tu. ramai senior tegur aku. ye laa, dia tuh senior aku. sekolah sama.
sekarang dh ramai yg thu aku kapel dgn dia. menyampah betul lah. aku engt nk private-kn hal tuh. 
semuanya sbb hacker sial punya pasalll. sumpah aku dendam smpai skrg.

Selasa, 6 Mac 2012

EXAM #

skarang musin exam. owh gila.. i hate EXAM!
anti-exam. yea, thts me. td jwab i'dadi. i'dadi? ofcourse kau x tahu pebendenye tuwh. itulah soalan bahasa arab yang susah tahap xde tahap.
aku x tahu la susah ke senang. sbb last year aku x blajar agy. ye laa, aku skolah lain. #sapesuruhpindah??
dia kasi soalan form1 punya. kau taw x?? aku nangis sbb x boleh jwb. aku x tahu apa-apa! sumpah td aku x jawab langsung. camne aku nak jawab kalau arahan dia pun aku x faham! 
aku langsung x blajar lagi i'dadi. aku ingtkan bahasa melayu je. rupa2nya p hentam bahasa arab beb!
ia membuatkan aku gila. airmata darah keluar. haha. aku mngadu ke kawan. nasib baik dia cakap i'dadi tuh x penting sgt. fuh, nasib baik. kurang dh air mata aku. tp ad lagi taw! susah semalam aku study cam nih 


... gila aku dibuatnya. x boleh jawab jugak. sakit hati aku. benci,benci,benci exam. last hari khamis ni. bahasa arab lagi. i'dadi pun ada lagi. siap kau wahai exam aku pegi hentam! hate u Exam!

Selasa, 28 Februari 2012

untitled !

huurm, dh lama rasanya aku tak update blog. sibuk dengan kerja sekolah. secondary school lah katakan. btw aku memang x suka tengok blog aku yang tak cantik nih. malas la nak hias. bukannya reti pun. HAHA...


Capital H, aku suka kau. aku tahu la kau suka aku jugak. memang la kitorang kapel. tapi aku rasa dia masih cinta kak najihah. kut2 la... ye laa, diorang senior aku, aku rasa mcm b'salah. aku rasa mcm dah rampas capitalH dr kak najihah. aku tahu, kak najihah dengan cpitalH tuh sama2 suka dulu. tp munculnya aku, mcm2 gosip dh kut psl aku dengan capitalH. capitalH tuh ckp, dulu dia dgn kaknajihah tuh berangkat biasa je. aku tahu, x nak bagi aku jeles lah tu. orang lain ckp dulu kaknajihah dengan capitalH tuh kapel. weh terguris hati aku. sedih ada, rasa kesian sama kaknajihah pun ada. ye la, although skrg aku pulak yang kapel dengan dia punya ex, dia tak pernah pun layan aku buruk. baik je. 


malam tadi capitalH ada tanya aku, biasanya perempuan suka hadiah yg mcm mana. n aku tanya dia, dia nak kasi hadiah kat siapa. btw aku dh rasa yang dia nak kasi pada kaknajihah sbb befday kanajihah dh nak dekat. yea,betullah, dia nak kasi hadiah pada kaknajihah. untung la dia mintak izin aku. owh, aku bagi laa. x sangka pulak, ada rasa cemburu. haha. dah mengalir air mata aku although capitalH ckp kalau aku marah, dia tak mahu kasi pd kaknajihah. no laa, aku tak marah pun, cuma cemburu sikitt. ye laa, takkan aku nak marah, nanti apa kata orang. n aku cakap mayb patut kasi hadiah yang boleh simpan lma2 buat kenangan, bru x mudah kaknajihah lupa. lgpun, tak lama lagi kaknajihah dah nak pindah sekolah. !pindah sekolah? aku rasa mcm aku jauhkan diorang lagi... aku takut nanti kaknajihah rasa kehilangan capitalH sebab aku... lgpun siapa suruh capitalH curi hati aku.. kesian pulak pd kaknajihah.






sekarang apa patut aku buat pun aku tak tahu. takkan aku nak pendam rasa sedih,kesian nih. hari tu, aku ada mintak putus dengan cpitalH, dia marah aku, dia cakap dia sayang aku. dia marah2 pabila dia tanya aku kenapa nak putus, aku x tahu nak bagi jawapan apa, aku cuma kesiankan kaknajihah. aku rasa aku dgn cpitalH x padan, rmai orang ckp cpitalH dgn kaknajihah sweet je. sedih la kau taw x. kalau aku bagitahu aku nak putus sbb kesiankan kaknajihah, gerenti dia x nak. sebab dia cakap dia dengan kaknajihah kawan biasa aja, dia cakap dia anggap kaknajihah mcm adik dia aja. AKU BUNTU! aku suka capitalH. tp aku kesiankan kaknajihah... skarang, dah lama aku kapel dengan cpitalH, aku rasa mcm dah x mahu lepaskan dah, dia suka aku, aku pun suka dia... mcm mana dengan kaknajihah.!?!

Khamis, 9 Februari 2012

MASALAH never go

haish kadang2 rasa nak menjerit jugak dgn masalah yang aku alami skarang. sekolah dah tukar, kawan dah baru, cikgu pun dah yang new. engtkan masalah nih boleh lari, rupa2nya masih tersekat.
pening kepala aku fikir benda nih. kawan aku sorang tuh still boleh buli aku. buli? yea, aku anggap kau buli aku la kawan. aku pindah xctly 99% bcause of u. walaupun semua org engt aku dgn kau rapat gila, rasa benci ttp rasa benci. apa x benci, kau selalu mnyushkan aku, walaupun aku dan kau sekolah dh laen laen, homework kau pun sruh aku yang buat kan. benda2 yang kau nak, mesti mintak tolong aku. although susah aku nak tolong. kau memang x faham perasaan aku. kdg2 kau maki hamun aku diam2 sbb aku gagal tolong kau. kau marah2 aku macam aku hamba kau. yea, memang kau buat semua kawan2 kau mcm hamba kau. senang je kau mintak tolong kawan2 kau, tapi kalau kawan2 kau mintak tolong kau balik, alahai mcm hampeh. x gerak langsung. btambah susah adalah.. tapi, susah jugak aku nak marah kau. sebab kau banyak rahsia aku. kau ada ckp dlu, kalau aku beritahu semua pasal kau dekat org laen, kau akan bocorkan semua rahsia aku. aku memang mnyesal gila kawan dpt kawan mcm kau. seolah-olah hidup aku nih dikongkong oleh suruhan kau. kalau aku beri nasihat, kau maki hamun aku. aku rasa mcm dh nak gila kawan dgn kau. kau x taw kau selalu buat aku nanges. tolong la kawan, tolong la ubah prangai kau. aku dah muak laaa.

Sabtu, 28 Januari 2012

ok, awk2 nmpak kan gmbr ats tuh? tepi sy tuh siapa? tuh la adik sy. owh, RAPAT ea? RAPAT? kalaw sy dgr awk ckp g2, mmg sy akn angt kaki. nak taw knpa? ok, tnpa malunya sy mengisytiharkan yg sy x suka adik sy yg tuh. nmpak jer dlm pic tuh rapat, erat, tp bg sy dia begitu annoying ! sy taw dia benci sy jgk. sbb tuh la sy x rpt dgn dia. n sy x mahu rapat dgn dia. NO perkataan 'erat' untuk sy dan dia. yap, mayb bgi awk sy jahat sebagai kakak dia kan? ye, sy mengaku. sy dh muak buat baek dgn dia. dia dh dera sy. awak taw ap. awk x de kena mengena. budak tuh (adik sy) selalu menyakitkan hati sy. selalu marahkan sy. selalu memalukan sy. kdg2 sy nanges sbb dia. dulu mcm nak mati sy sygkan dia, tp bila dgr dia ckp dia langsung x sygkan sy, naik marah daa. anyway, sy x malu klaw dia tbaca blog sy ni. malah sy harap dia baca. paling sy benci ttg dia, masa sy nak ber'facebook, ber'twitter, or ap2 lg, dia boleh jea rmpas lappy sy nih. n sy sbagai kakak x boleh la mrh dia dpn parents. btw sy x penah mrh dia sbb slalu rmpas lappy sy. sbb pabila keadaan da reda, sy x engt dh akn hal tuh. n sy fikir buat ap sy mrh dia? haaa, aq pun x mrh la. bengong kan. nak jew mrh dia, tp x thu knapa x boleh nak mrh ni.
haha, anyway, sy x lah benci dia smpai tahap x de tahap. sy masih bersyukur ad dia. ad jg teman boleh tido skali, boleh gaduh skali. ad jgk la rasa syg nih kt dia. kalaw x de rasa syg nih, buat ap aq boleh kasi agy lappy aq nih kt dia. tp benci jgk! sbb apbila sy mntak balik lappy KEPUNYAAN SAYA tuh dr dia, dia x maw kasi waaa. langsung x bersyukur. ! bg sy, bukan 2 jeh prngai buruk dia. bnyk lg yg sy x suka. x maw la dedahkan aib org. lg2 dia tuh adik. darah daging aq.
sy harap sesangt agr adik sy tuh dpt ubah prngai dia. haha, jahat betull aq. aq pun sdg baiki prngai aq skrg nih. yer la, semua x sempurna. tp harus sempurna d mata org.xD WOW, ahhaha.
ok2, stkt nih aj. bye. - sy sdg gaduh dgn adik sy, dia nak rampas lappy sy skrg-

Rabu, 25 Januari 2012

:D

perrgh, gile x pic tuh? haha, edit je lebih. errm, aq sendiri masih tertanya, 'aq ke tuh?' yew la, aq la tuh. lain teruss muka. mantap gile aq punya bibir. haha~ muka aq dlm gmbr, mmg lain dgn muka aq yg kt luar ni. kdg2  kwn skelas aq sndiri pun x boleh nak cam. haha. tgk lagi pics laen
LOL, laen gile kan. haha. anyway, muka aq yg asli kat bwh ni. hihi, harap la kau cam aq. haha.

:D

Isnin, 16 Januari 2012

My Beg :D

aku sayang beg tuh. kalaw sehari aku x tengok, memang aku jerit. ok, ramai yang gelak. lebih2 lagi kawan2 aku kat skolah. ade la sampai yang gelar aq 'angry birds'. eleyh, macam beg kaw cantik sangat!? n kalaw aq x bwak beg tuh kat skolah, dia cakap aku pelik. dia tanya aku mana angrybirds aku pegi. ergh, aku geram la. tapi kalaw aku bwak, dia ckp aku mcm budak kecik guna beg cmtuh. ieeee, sape x geram. aku geram sgt. teringin je nak gunting mulut tuh.
aku syg beg tuh sbb emak aku yang beli kat aku, aku pun dari dlu lagi teringin beg tuh taw x! cantik perr..
alahai, ape kaw kisah kan? s0, ckp je mcm mane pun, aku ttp syg beg tuh. es0k p skolh pun aku ttp bwak beg tuh. kaw nak ckp ape pun, alahai, kaw ckp je. xpe2. aku tahu le kaw bkenan kat beg aku tuh kan? haha. DAMN! tiap2 hari aku pegang beg tuh. kuar dari rumah pun aku bwak taw. mcm ni:
haha... mmg cmtuh. kalaw ada org nak ambik beg tu, s0ry, aku x kasi. heee, p amik yang laen eyh. haha:D